• WAT GAAN WE DOEN?

  Kruip voor een dag in de huid van je favoriete artiest! Jullie stermoment! Maak een videoclip samen met Filmdagje met een door jullie uitgekozen nummer. Een videoclip bestaat uit meerdere losse opnames, allen met een verschillende achtergrond. Tussen de opnames door hebben jullie tijd om van kleding en attributen te wisselen, zodat ieder shot er weer anders uitziet. Na de opnames monteren wij de beelden tot een spetterende clip die jullie krijgen toegestuurd! Deze workshop staat garant voor een ochtend of middag vol creativiteit, spontaniteit en vooral veel lol! Een videoclip maken is een gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedagje. 100% Fun!

 • WAAR WORDT EEN VIDEOCLIP OPGENOMEN?

  De opnames vinden plaats op een in overleg te bepalen locatie. Dit kan bij jouw thuis zijn, maar ook op een kantoor, school en openbare plekken zoals parken en horecalocaties. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar! Tip: mocht het regenen, dan is een binnenlocatie als back-up altijd handig!

 • WAT KOST HET?

  Een videoclip kost € 32,50 per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief €15 per uur reiskosten (vanuit Tilburg) en eventuele parkeerkosten. Groepen met 20 personen of meer dienen even contact op te nemen voor een op maat gemaakte workshop en offerte.

 • VANAF HOEVEEL PERSONEN KUNNEN WE STRALEN?

  Een videoclip is vanaf 8 personen te reserveren, dus ook met een klein groepje kunnen jullie stralen voor de camera!

 • HOE LANG DUURT HET OPNEMEN & EDITEN?

  Het opnemen van een videoclip duurt tussen de 2,5 en 3,5 uur. Daarna gaat de editor aan de slag om er een flitsende clip van te maken. Deze ontvangen jullie 5 dagen na de opnames via WeTransfer. Dat wordt genieten!

Vraag jouw videoclip aan!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Heb je nog een prangende vraag?
Bezoek dan onze FAQ pagina of neem contact op.