• WAT GAAN WE DOEN?

  Jullie gaan samen aan de slag met het schrijven van een eigen script. Vervolgens kiezen jullie attributen uit die nodig zijn voor het maken van de film (kleding, pruiken, maskers enz.). Uiteindelijk zullen jullie als acteurs en actrices stralen in jullie eigen speelfilm, opgenomen door onze professionele cameraman! Het is mogelijk dat wij vooraf een opdracht opstellen waaraan de film dient te voldoen. Deze opdracht is geheel aan te passen aan jullie eigen wensen. Achteraf monteren wij de beelden tot een spetterende speelfilm die jullie krijgen toegestuurd. De workshop is voor jong en oud en biedt een ochtend of middag vol creativiteit en gezelligheid!

 • WAAR WORDT EEN SPEELFILM OPGENOMEN?

  De opnames vinden plaats op een in overleg te bepalen locatie. Dit kan bij jouw thuis zijn, maar ook op een kantoor, school en openbare plekken zoals parken en horecalocaties. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar! Tip: mocht het regenen, dan is een binnenlocatie als back-up altijd handig!

 • WAT KOST HET?

  Een speelfilm kost € 35,- per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief €15 per uur reiskosten (vanuit Tilburg) en eventuele parkeerkosten. Groepen met 20 personen of meer dienen even contact op te nemen voor een op maat gemaakte workshop en offerte.

 • VANAF HOEVEEL PERSONEN KUNNEN WE STRALEN?

  Een speelfilm is vanaf 8 personen te reserveren, dus ook met een klein groepje kunnen jullie stralen als echte Hollywood sterren!

 • HOE LANG DUURT HET OPNEMEN & EDITEN?

  Het opnemen van een speelfilm duurt tussen de 3 en 4 uur. Dit is inclusief het schrijven van het script. Daarna gaat de editor aan de slag om er een toffe film van te maken. Deze ontvangen jullie 5 dagen na de opnames via WeTransfer. Dat wordt genieten!

Vraag jouw speelfilm aan!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Heb je nog een prangende vraag?
Bezoek dan onze FAQ pagina of neem contact op.