PRIJZEN & FAQ

Videoclip: €32,50 p.p.
Speelfilm: €35,- p.p.
Commercial: €35,- p.p.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Reiskosten zijn €15,- per uur (dit is een uur reistijd, inclusief bijhorende kilometervergoeding). Eventuele parkeerkosten worden na de workshop gefactureerd of kunnen ter plekke contant voldaan worden.

Groepen met 20 personen of meer dienen even contact op te nemen voor een op maat gemaakte workshop en offerte.

Hebben jullie een keuze kunnen maken voor een workshop of hebben jullie nog enkele vragen voordat jullie een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Vervolgens kijken wij wat de mogelijkheden zijn en bespreken dit met jullie. Als alles mondeling is vastgelegd ontvangen jullie een opdrachtbevestiging met de besproken informatie. Deze ontvangen wij graag ondertekend retour per mail of per post. Zodra wij de opdrachtbevestiging ondertekend hebben ontvangen, is jullie workshop vastgelegd.

Na de opdrachtbevestiging ontvangen jullie een factuur die tenminste een week voor aanvang van de workshop voldaan moet zijn.

Wegens drukte in de lente- en zomermaanden is het verstandig om tenminste drie weken van te voren te reserveren. Het kan zijn dat er last-minute plaats is. Voor meer informatie over onze beschikbaarheid kun je altijd bellen of mailen.

De workshops en activiteiten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week plaatsvinden, mits er plaats is.

Filmdagje is gevestigd in Tilburg, in deze regio zijn we dan ook vaak aan het filmen. Omdat we in deze omgeving bekend zijn kunnen we jullie leuke tips geven voor toffe filmlocaties. Uiteraard komen we ook buiten de gemeentegrenzen, dus in de rest van Noord-Brabant en Nederland is ook mogelijk!

In principe is elke locatie geschikt waar voldoende ruimte is om met een groep filmopnames te maken: het park, op straat, het café, het bedrijf etc. Kijk of het mogelijk is om zowel binnen als buiten opnames te maken. Dit zorgt voor voldoende variatie in beeld. Tip: mocht het regenen, dan is een binnenlocatie als back-up altijd handig!

U kunt het aantal personen tot 14 dagen voor aanvang van de workshop kosteloos wijzigen.

Als je een videoclip wilt organiseren is één van de belangrijkste stappen de keuze van het nummer. Kies een nummer waarvan jullie de tekst goed mee kunnen zingen of playbacken. Een dansbaar liedje is ook aan te raden omdat er dan lekker op geswingt kan worden. Hierdoor wordt het eindresultaat nog mooier. Is er een nummer dat een speciale betekenis heeft voor jullie? Dan kan dat ook meegenomen worden in jullie keuze.

Naast de kleding en attributen die wij voor jullie meenemen zijn jullie uiteraard vrij om eigen kleding, pruiken, hoedjes en overige attributen mee te nemen. In het geval van een vrijgezellenfeest is het leuk om de vrijgezel uitbundig aan te kleden, terwijl de rest van de groep hetzelfde aan heeft. Advies nodig? Neem dan contact met ons op!

FAQ filmdagje

Heb je nog een prangende vraag?
Neem dan contact op.