• WAT GAAN WE DOEN?

  Een commercial maken is zowel voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagjes een leuke workshop. Jullie gaan samen met de regisseur een script schrijven en vervolgens worden de rollen ingedeeld en is het tijd voor de opnames! Er zijn verschillende mogelijkheden om een commercial op jullie voorkeuren af te stemmen. Je kunt bijvoorbeeld een bestaande reclamespot namaken (uiteraard op een geheel eigen wijze), je maakt een commercial van een fictief product, of je promoot je bedrijf op een creatieve informele wijze. Achteraf monteren wij de beelden tot een spetterende korte reclamespot die jullie een aantal dagen later krijgen toegestuurd.

 • WAAR WORDT EEN COMMERCIAL OPGENOMEN?

  De opnames vinden plaats op een in overleg te bepalen locatie. Dit kan bij jouw thuis zijn, maar ook op een kantoor, school en openbare plekken zoals parken en horecalocaties. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar! Tip: mocht het regenen, dan is een binnenlocatie als back-up altijd handig!

 • WAT KOST HET?

  Een commercial kost € 35,- per persoon. Dit is inclusief BTW en exclusief €15 per uur reiskosten (vanuit Tilburg) en eventuele parkeerkosten. Groepen met 20 personen of meer dienen even contact op te nemen voor een op maat gemaakte workshop en offerte.

 • VANAF HOEVEEL PERSONEN KUNNEN WE STRALEN?

  Een commercial is vanaf 8 personen te reserveren, dus ook met een klein groepje kunnen jullie stralen als echte reclamegoden en godinnen!

 • HOE LANG DUURT HET OPNEMEN & EDITEN?

  Het opnemen van een commercial duurt tussen de 3 en 4 uur. Dit is inclusief het schrijven van het script. Daarna gaat de editor aan de slag om er een pakken en hilarische commercial van te maken. Deze ontvangen jullie 5 dagen na de opnames via WeTransfer. Dat wordt genieten!

Vraag jouw commercial aan!

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Heb je nog een prangende vraag?
Bezoek dan onze FAQ pagina of neem contact op.